Военното записване на Джин, известен още като Ким Сокджин, е афера с висока степен на сигурност? 270 ченгета и допълнителна работна група, разположена за справяне с тълпите?

Членът на BTS Jin, известен още като Kim Seokjin, отива в армията след няколко дни. Той е най-възрастният хьон от BTS и трябваше да завърши военното си обучение тази година. BTS разкриха, че отиването в армията е било нещо, което са мислили след пандемията. Но те не отидоха, както искаха да бъдат с АРМИЯ във фазата на коронавируса. Вокалистът ще се запише във военната академия в Йончан. Намира се в провинция Gyeonggi. Сега Korea A single news съобщи, че военната администрация се засилва, за да се увери, че Джин получава максимална сигурност. Чуваме как се пълнят хотелите около военната база. Дори местните търговци се грижат за внезапния прилив на туристи. Прочетете също – BTS: Jin aka Kim Seokjin ни превежда през пътуването Tremendous Tuna Необузданото му вълнение от улавянето на истинска риба тон е непропускаемо. Изглежда, че само хора, които се записват, и техните семейства ще бъдат допуснати в помещенията. Военната академия е запечатала главните порти за други. Освен това те са се възползвали от помощта на местната полиция за укрепване на помещенията. Това съобщават местни корейски медии. Там ще бъдат разположени около 270 ченгета. Освен това те организират местна работна група, за да се уверят, че няма струпване на хора. Правителството е под обстрел за ужасяващата трагедия в Итаеуон, Сеул, която доведе до загубата на повече от 150 живота. Контролът на тълпата се превърна в необходимост от времето. Ето какво фен сподели в социалните медии… Прочетете също – BTS: Ким Техьонг и Джунгкук излизат със звездата от Parasite Чой У-Шик и брат му на боулинг зала [View Pics]
Гледайте също Wildflower MV: Вокалите и дълбоките текстове на лидера на BTS RM и Youjeen са подкрепени от великолепни визуализации в тази първа песен на Indigo BTS X Gangubai Kathiawadi: Jimin, V, Suga, Jin, J-Hope, Jungkook и RM показват своите танцови движения върху песента Dholida на Alia Bhatt – Гледайте видео BTS X Bappi Lahiri: V, Jimin, Jin, Suga, J-Hope, RM и Jungkook танцуват на Pag Ghunghroo Baandh е перфектна почит към покойния Disco King BTS X Shehnaaz Gill: Jin танцува на Sadda Kutta Tommy е най-доброто нещо, което ще видите днес – Гледайте видео Desi BTS Army прави Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah’s Dilip Joshi aka Jethalal groove to Butter и това ще ви направи ROFL – гледайте видео #BUTTERTHEEREMIX: Мощният рап на Megan Thee Stallion прави песента по-голям BoP, че това, което е това, беше добра новина? Медиите K съобщават, че общо 200 новобранци ще се запишат този ден. Този конкретен тренировъчен център разполага със свой паркинг, разположен вътре в Главната порта и САМО тези с известието за набиране и семейството им могат да преминат през портата към паркинга, което означава + pic.twitter.com/xuQW2vXDwr — ?‍?Jiniya_ ?JINCEMBER_TheAstronaut?‍? (@Jiniya1204) 11 декември 2022 г. +той може да остане в колата по целия път до паркинга на място, без да бъде виждан или преследван от обществеността/медиите извън портата. Плюс това, просто поради прекомерна предпазливост, военните власти се обединиха с местната пожарна служба, полицията и свързаните с тях местни правителствени служби, за да засилят сигурността + — ?‍?Jiniya_?JINCEMBER_TheAstronaut?‍? (@Jiniya1204) 11 декември 2022 г. + И ще има всеобхватен контролен център, който ще бъде създаден съвместно и ще се управлява от военните, противопожарната служба, местното правителство, за да наблюдава внимателно и да предотвратява всякакви неочаквани инциденти. Те също така привличат линейки, за да се подготвят за всякакви непредвидени обстоятелства. МОЛЯ НЕ ХОДЕТЕ!!! — ?‍?Jiniya_?JINCEMBER_TheAstronaut?‍? (@Jiniya1204) 11 декември 2022 г. Членът на BTS Ким Сокджин, известен още като Джин, каза на феновете да не се събират в района. Това е като второ предупреждение към всички. АРМЕЙЦИТЕ се притесняват всичко да мине мирно. Това е емоционален момент за всеки корейски мъж и семейството му, така че те заслужават своите ценни моменти заедно. Прочетете също – BTS: Джин, известен още като Ким Сокжин, е най-сладкият пияница в шоуто на Йънджи Певецът Astronaut прави изненадващи разкрития. Останете на линия с BollywoodLife за най-новите новини и актуализации от Боливуд, Холивуд, Юг, телевизия и уеб сериали. Кликнете, за да се присъедините към нас във Fb, Twitter, Youtube и Instagram. Следвайте ни и във Fb Messenger за най-новите актуализации.

Information Makanany